Hoe Coaches, Consultants en Dienstverleners 

IDEALE
 KLANTEN

Krijgen

MET EEN SIMPELE 2 STAPS FUNNEL EN ADVERTENTIES.

Leer De Nieuwe Manier Om Online Klanten Te Krijgen   

Gratis Training Onthult:

1) De Belangrijkste Reden Waarom De Meeste Coaches, Adviseurs en Dienstverleners Niet Verder Kunnen Groeien

2) Hoe Je Ideale Klanten Aantrekt Met Een Simpele 2 Staps Funnel Met Minimale Inspanning 


3) Hoe Je Goede Prijzen Kunt Vragen 


4) Stap-Voor-Stap Proces Om Je Doelgroep Te Vinden, Met Ze In Gesprek Te Gaan, En Ze Om Te Zetten In Betalende Klanten


Super leerzaam, zoveel info in zo'n korte tijd over schaalbare klantwerving voor coaches en consultants... ik ben fan!


Marloes den Heijer - Coach


Thanks! Super waardevol om dit soort webinars te kunnen volgen als beginnend ondernemer. Je hebt me heel goed op weg geholpen met deze training.


Steven Tielen Consultant


Ik ben generalist pur sang, dus confronterend om te zien dat het toch beter werkt als ik ga kiezen. Mega interessant!! Ik weet nu wat ik moet doen, bedankt Maarten!


Romana Buijs - Coach

Om volledig transparant en authentiek te zijn: ik doe een speciaal aanbod aan het eind, maar alleen als je hulp wil om deze tactieken en strategieën te implementeren. Is dit verplicht? Nee absoluut niet. Krijg je dezelfde waarde en inzichten zelfs als je me niet wil spreken? 100% ja. Sommige mensen volgen de training, implementeren het zelf, en breken daarmee door. Andere mensen zien de mogelijkheden en kansen, en weten dat met mij samenwerken precies is wat ze nodig hebben om sneller betere resultaten te krijgen. De keuze is 100% aan jou, maar ik hoop dat je in ieder geval deelneemt aan de training, meld je aan, en laat me weten wat je ervan vindt!

BELANGRIJK: Alle genoemde omzet in de training zijn door mij behaalde omzet en soms van bestaande klanten of klanten of uit het verleden. Begrijp dat deze resultaten niet voor iedereen weggelegd zijn. Ik kan je niet garanderen dat je dezelfde resultaten haalt. Het is afhankelijk van vele factoren als jouw achtergrond, ervaring, en werk ethos. Alles dat met een bedrijf te maken heeft, omvat risico, inzet en daadwerkelijke actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, MELD JE DAN AUB NIET AAN VOOR DEZE TRAINING.

 

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze website is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Copyright © 2018 - Maarten Schrantee