Tools

​Tools


De Best Aanbevolen Tools  

Die Je Nodig Hebt In Je Onderneming Om Te Slagen Op Ieder Niveau

Hieronder een gecureerde lijst met tools en websites die ik sterk aanbeveel voor het opbouwen en optimaliseren van je onderneming.


Ik heb iedere aanbeveling op deze pagina zelf getest.  Veel van deze tools zijn cruciaal voor het runnen van mijn bedrijf (of waren cruciaal om te komen waar we vandaag zijn).


voordat we deze geweldige tools delen die ik persoonlijk ken en vertrouw, een belangrijke melding: 


Sommige van deze links zijn affiliate links, wat betekent dat als je dit aankoopt, ik een commissie krijg. Deze commissie kost jou niets extra's. Begrijp goed dat ik ervaring heb meet al deze bedrijven, en ik ze aanbeveel omdat ze mij hebben geholpen, niet omdat ik een kleine commissie krijg als je besluit iets te kopen.  Geef aub geen geld uit aan deze producten tenzij je ze echt nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

De Essentiële Tools

ClickFunnels is verreweg de meest belangrijke tool in mijn digitale marketing arsenaal.

Het is niet alleen landingspagina software - het is veel meer.​ 

Ik gebruik Clickfunnels voor landingspagina's, online cursusomgevingen, en nog veel meer... zonder technisch gedoe. Toevallig, is deze hele website zelfs gebouwd in Clickfunnels!


​De enige online tool die al mijn email automatiseert. 


En van al mijn klanten  natuurlijk, van wie iedereen ook netjes een notificatie krijgt als er een nieuwe lead binnenkomt.

​Dit maakt het extreem makkelijk om geautomatiseerd opvolging te doen bij de hoge kwaliteit leads die ze binnenkrijgen.  


Facebook Lives / Podcast Production

Blue Yeti USB Microphone

Logitech HD Webcam