MOMENTUM


IS DE BASIS VOOR GROEI

Versimpel je bedrijf door deze 5 aanpassingen, die er ook voor mij voor zorgen dat ik mijn ideale klanten consistent aantrek en in vrijheid kan leven en ondernemen.

(Sluit je aan bij de 5.000+ experts uit NL & BE die je voorgingen)

LEVEN OP JOUW EIGEN VOORWAARDEN BETEKENT HET OPBOUWEN VAN 


VRIJHEID


Je hebt een expertise, talent en bent geïnspireerd, en je hebt iets enorm waardevols te bieden aan de wereld.

Als je er maar een inkomen uit kan halen waarvan je in vrijheid kan leven. 


Je wil losbreken uit het hamsterwiel van non-stop hard werken, zonder dat dit echt iets oplevert. 

Je wil een onafhankelijk inkomen verdienen en zelfs een legacy nalaten aan je kinderen en de wereld.

Je eigen uren bepalen. Werken als jij wil. Niet moeten. Eigen keuzes maken en met voldoening werken.


VRIJHEID MET JOUW EIGEN BEDRIJF IS ECHT MOGELIJK. EN HET IS MINDER INGEWIKKELD DAN JIJ DENKT. IK KAN JE DAARHEEN HELPEN.


Vrijheid is binnen bereik, maar je moet wel sprongen maken en slimmer gaan werken om daar te komen. Niet naar bullshitverhalen luisteren van fake gurus”

EXPERT ACCELERATOR

Leer in dit programma met intensieve 1-op-1 begeleiding en 1 jaar groepsondersteuning hoe je van jouw kennis of expertise een product maakt, hoe je dat vermarkt en daar klanten voor krijgt behulp van geautomatiseerde funnels en advertenties.

ADVERTISING MASTERCLASS

Wil je eerst leren in kleinere stappen, dan is deze masterclass iets voor jou. Leer hoe je kunt adverteren in iedere specifieke markt op internet, waar je rekening mee moet houden en letterlijk welk taalgebruik en positionering werkt en waarom.

GELOOF MIJ NIET, GELOOF WAT MIJN  KLANTEN ZEGGEN

"

Gestopt met heen en weer rijden, offertes maken, teveel verschillende dingen doen en begonnen met kiezen, het bouwen van systemen en daardoor zelfs klanten tijdens mijn vakantie!


Marloes den heijer 

 / Work-Life Balance Expert

"

Van 100 verschillende soorten klanten terug naar eenvoud. Mijn omzet verdubbeld, terwijl ik juist afscheid heb genomen van kleine klanten en rustiger werk.


Erik Tode

/ Design Expert

"

Van het verkopen van uren naar het verkopen van 1 duidelijk product voor 1 duidelijke doelgroep. Minder concurrentie, minder stress en betere beloning voor mijn tijd.


Janneke Huijben

/ Productiviteit & Focus Expert

MIJN NAAM IS
Maarten Schrantee

Na het doorgroeien van mijn eerste bedrijf, een online marketingbureau, kwam ik erachter dat schaalbaarheid het lastigste probleem is in de dienstverlening, advies of coaching. Nog harder werken loste dat probleem niet op. Toen ik ophield om 100 dingen voor 100 verschillende doelgroepen te doen, maar juist ging versimpelen en focus vond in 1 ding... Gebeurde er iets moois. Rust, eenvoud en vanuit daar weer groei. En dat is precies waar ik nu anderen mee verder wil helpen. Meer impact geven aan de bedrijven die er echt toe doen in de wereld.

Download Gratis!

het “Online Klantwerving Playbook”

© 2022, Maarten Schrantee    I   Speelhuislaan 173, 4815CD Breda  I        I