Home

GRATIS TRAINING "KLANTWERVING FUNNELS"

De 5 aanpassingen die ervoor zorgen dat ik mijn ideale klanten consistent aantrek en in vrijheid kan leven en ondernemen.

(Sluit je aan bij de 5.000+ experts uit NL & BE die je voorgingen)

DE REIS NAAR VRIJHEID EN IMPACT


Ik ben Maarten en ik help je om naar de top van jouw potentie te groeien en echte vrijheid te behalen. Mijn missie is experts helpen in hun zoektocht naar groei. Ik leerde van de beste mentoren ter wereld en begon een patroon te zien in wat veel coaches, adviseurs en dienstverleners deden - zelfs de meest vergevorderde en ervaren experts.

Allemaal experts die briljant waren in de inhoud en het helpen van hun klanten, maar niet snapten hoe de nieuwe manier van klantwerving werkt - en hoe ze door minder te doen - juist makkelijker en sneller konden groeien naar de vrijheid die ze eigenlijk zoeken... 

Als je jouw waarde helder kunt communiceren en goed duidelijk kan maken aan jouw ideale klanten via online kanalen, en een slimmer schaalbaar model inzet, zijn er letterlijk geen grenzen in jouw vrijheid en jouw impact in de wereld!


GRATIS ONLINE TRAININGEN EN RESOURCES
VOOR JOUW VRIJHEID

Klanten Krijgen met Online Advertenties

  • 6 belangrijke strategieën en tactieken die je een 100% zekere ROI gaan geven op jouw investering in advertenties
  • Het P.O.P. content​​​​model 
  • Hoe je diegenen die niet bij je passen eruit filtert met een funnel
  • De grootste vergissingen voorkomen bij het schrijven van content en marketing om klanten te krijgen

VRIJHEIDS-GEBASEERDE GROEI

1. WAARDE


Klantwaarde is alles. Demonstreer jouw unieke expertise door vooraf waarde te leveren. Lever je dienst op een manier die de klant waarde blijft bieden.

2. DIFFERENTIATIE


Je bent niet de enige in de markt. Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheid van al hetgene dat er al in de markt aanwezig is? Hoe houd jij het concurrentievoordeel?

3. SCHAALBAARHEID


Groeien met vrijheid en zonder gedoe. Leer van scaleups en gebruik hun slimste strategieën en toptechnologie. Door slimme hefbomen werk jij AAN je bedrijf, niet ERIN.

WAARDERING en resultaten VAN MIJN GEWELDIGE KLANTEN