Nam blandit velit vitae cursus rhoncus. Etiam ultrices nibh eu consequat convallis. Nunc lobortis turpis metus, at maximus augue tincidunt ultricies.

HERKEN JIJ DIT?


Je bent als coach, therapeut, consultant of expert dienstverlener enthousiast geworden over het idee dat je een echte impact kunt hebben in het leven of bedrijf van anderen en op die manier een lifestyle kunt creëren die 100% bij jou past en je vrijheid geeft. 


- Je hebt een talent of expertise waarmee je mensen kunt helpen

- Je hebt alle ervaring, certificeringen of kwalificaties die je nodig hebt

- Je bent een goede coach, therapeut of expert dienstverlener en weet dat je daar echt een verschil mee kan maken


Maar het probleem is...


Je krijgt nog steeds niet genoeg klanten en bij het kleine aantal dat je krijgt kun je ook niet altijd een goede prijs vragen. Je weet dat je ideale klanten ergens zijn, maar op de een of andere manier lukt het nog niet om ze consistent aan te trekken.


Terwijl je ziet dat er andere experts zijn, die wel goed draaien en volop klanten hebben (en je eigenlijk weet dat jij waarschijnlijk betere resultaten kunt leveren).Of misschien heb je al mooie successen bereikt maar...


Je helpt al klanten (offline en online) en doet al wat dingen op social media. Maar je loopt toch nog tegen deze dingen aan:


1. inconsistent inkomen met pieken en dalen

2. herhalend marketingwerk waar je echt niet graag mee bezig bent

3. je maakt al veel uren en ziet niet hoe je verder kunt groeien, zonder jezelf (alweer) in een burnout te werken

4. je werkt altijd op basis van uren en/of op locatie met klanten, je verkoopt daardoor letterlijk je tijd en je energie


Je staat daardoor altijd 'aan' en wil altijd beschikbaar zijn, want stel dat je klant nog vragen heeft of dat je die potentiële klant mist. Zelfs 's avonds sla je je laptop nog even open. Je bent altijd bezig en gunt jezelf daardoor eigenlijk ook nooit de rust die je juist nodig hebt.


Dat betekent helaas ook dat het bedrijf volledig aan jou vasthangt, en als jij er even uitligt... ligt het bedrijf stil. Je weet ergens wel dat dit ook niet langer zo kan.


Maar ondanks dit alles geloof je er nog steeds in dat het mogelijk is! Je voelt het in je hele lijf, maar toch zit er een muur of blokkade tussen jou en de doorbraak die je eigenlijk wil.


JE BEDRIJF LATEN GROEIEN

terwijl jij een leven vol vrijheid creëert

Zou je meer klanten willen aantrekken, zonder dat daardoor al jouw tijd wordt opgeslokt?

Maak de sprong naar de nieuwe manier.

Ik help je om schaalbare en duurzame manieren te creëren om klanten aan te trekken
én om je expertise te leveren aan je klanten.


Dit programma is geschikt voor


COACHES EN CONSUltants

Trainers, Sprekers en Auteurs

Bureau-eigenaren en Expert Dienstverleners

Het 8 Weken Programma

 
Waarin We Jouw Meest Waardevolle Aanbod Ontwikkelen, Je Toekomst Zeker Stellen En Ervoor Zorgen Dat Je Nooit Meer Zonder Klanten ZitIn 2 maanden heb je alle onderdelen staan (business model, marketing, sales, webinar, jouw message en strategieën) om jouw kennisonderneming naar een stabiele 10k+ per maand te krijgen. Je krijgt:


- 1 volledig jaar toegang tot 2-wekelijkse Q&A sessies 

- 8 één-op-één mentoring sessies met Maarten persoonlijk 

- Toegang voor onbepaalde tijd tot de Academie 


De methode is opgebouwd uit de volgende pilaren:

 

JOUW EXPERTISE OMZETTEN IN EEN IMPLEMENTATIEPROGRAMMA (>€2000,-)

EEN WEBINAR FUNNEL BOUWEN 

KLANTEN AANTREKKEN MET ADVERTENTIES OF ORGANISCH 

SALES: KLANTEN NAAR EEN JA KRIJGEN, ZONDER TE VERKOPEN 

SYSTEMATISERING EN AUTOMATISERING

BONUS 1: DE PEAK PERFORMERS MINDSETTM


In deze schatkist zitten de verborgen lessen. Die lessen bevatten de sleutel naar succes. Kennis alleen is niet genoeg. Er zijn geheimen die de top 1% ondernemers succesvol maken, die je niet met het blote oog kunt zien. Iets dat maakt dat zij wél tot de top zijn geklommen. Succes zit namelijk ook tussen je oren. Een goede solide mindset is de basis. Daarom krijg je de beste mindset lessen.

BONUS 2: DE PEAK PRODUCTIVITY JOURNALTM


Je krijgt de methode om een top productiviteit te ontwikkelen en vast te houden. Zodat je altijd alles gedaan krijgt en belangrijke vrije tijd overhoudt. De training hiervoor krijg je in het programma. En je ontvangt een eigen journal. Een uitwisbare die je de komende 10 jaar kunt blijven gebruiken. Zo bespaar jij de natuur weer 1 omgekapte boom en heel veel afval. 


De investering?


Maar één of twee klanten die worden aangeleverd door jouw nieuwe systeem

(dat ik je persoonlijk help bouwen en implementeren) dekken ruimschoots de investering…

* Dit programma is 100% aftrekbaar in jouw belastingaangifte, door het behalen van de drempel voor opleidingskosten.
In bepaalde provincies kun je tevens recht hebben op subsidievouchers. Vraag hiernaar in het gesprek.

Maarten behoort tot de beste van NL in zijn expertise, zijn marketingmethode loopt jaren vooruit op de rest. Ik was altijd zo druk dat ik zelfs 's avonds en in het weekend werkte en zat aan mijn plafond qua groei, omdat ik altijd mijn tijd verkocht.. Accelerator heeft me geholpen met omschakelen naar het verkopen van een resultaat. Als bonus werk ik nu alleen nog maar met mijn ideale klanten. Investering dus al ruim 10x terugverdiend.

Erik Tode,

Batucada | Brand Consultant

Zo fijn! Alles dat ik nodig heb om mijn klantwervingsfunnel werkend te krijgen, stap voor stap in één programma. Er zijn flink wat verschillende onderdelen voor nodig, maar met dit programma is het simpel. Je hoeft het alleen maar te volgen. 

Merel Groeneveld,

Op de Gezonde Toer | Gewichtsconsulent

Wanneer je investeert in je bedrijf en in jezelf, ga je dat altijd terugverdienen. En iedere 10% betere marketing levert 10% meer winst op. Eindeloos werken aan je producten doet dat niet. En dat is precies waar Expert Accelerator me mee heeft geholpen. Mijn marketing beter maken en de verdienmodellen neerzetten die dat kunnen opvangen. Tijdens het programma had ik direct mijn eerste klant!

Joris Evens,

jorisevens.be | Lifeplanning Consultant

MAARTEN SCHRANTEE

Jouw COACH en navigator

Wie is Maarten? Met een bedrijfskundige en organisatiewetenschappelijke achtergrond heeft hij inmiddels 16 jaar ervaring als adviseur en trainer voor zowel multinationals als kleine startende bedrijven, waarvan 10 jaar als ondernemer. Na het doorgroeien van zijn eerste succesvolle bedrijf, kwam hij erachter dat schaalbaarheid het lastigste probleem is in de dienstverlening, advies of coaching. Ook hij kwam al snel in een situatie terecht waarin hij zijn tijd verkocht. Na het maken van een klantwervingssysteem en schaalbaar aanbod, groeide dat bedrijf 483% in 1 jaar.  En dat is precies waar hij nu anderen mee verder wil helpen. Meer vrijheid en meer impact geven aan ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen en de wereld een betere plek willen maken. Hij is inmiddels uitgegroeid tot mentor en gids voor meer dan honderd experts.

Ja, Ik Wil Mijn Groei Versnellen
Met Bewezen Strategieën


Maak een afspraak voor een kosteloos gesprek waarin we bepalen waar voor jou de kansen zitten.

Je sluit het gesprek af met een concreet implementatieplan voor jezelf.

Resultaten


Iedere deelnemer heeft uiteraard een unieke behoefte,
maar dit zijn voorbeelden van uitkomsten die je kunt verwachten


Jouw op uren of 1-op-1 gebaseerde dienst omzetten in een schaalbaar AANBOD 

Je eerste volledig werkende funnel inrichten, die je klanten levert terwijl jij andere klanten aan het helpen bent

Voeg een online deel toe aan jouw offline bedrijf, dat je meer inkomens- en tijdsvrijheid zal geven

Een volledig nieuw bedrijf of concept lanceren

Een veel groter bereik geven aan je (nu nog) lokale bedrijf

In dit programma leer je


Sales voor lange programma's

Hoe je gesprekken voert om langere en waardevolle programma's aan te bieden.

Jouw business model INRICHTEN

Terug naar de kern, weg met alle ballast. Met een simpel aanbod kun je je klanten heel goed helpen en jezelf een prima inkomen geven.

Purpose-gedreven ondernemen

Je hoeft nooit meer te werken, omdat je je missie leeft. Met jouw expertise en passie je inkomen verdienen, in alle vrijheid.

Jouw message helder krijgen

Al die jaren kennis en ervaring terugbrengen naar één duidelijke boodschap die met jouw doelgroep resoneert.

Online programma's

Jouw briljantie, kennis en ervaring opschalen. Je klanten helpen zonder dat je op locatie of basis van uren hoeft te werken.

Digitale advertenties

Voorspelbaar en schaalbaar jouw ideale klanten bereiken, terwijl jij de precieze resultaten kunt meten en opschalen.

Webinar funnels

Klanten vertellen wat jij ze oplevert, waar en wanneer het hén uitkomt en zonder dat het jou tijd kost. Geheel op de automatische piloot.

GRENZELOOS ONDERNEMEN

Jouw expertise ook over de grenzen aanbieden, leer hoe je door slimmer te werken en heel goed te nichen je ook jouw bereik enorm kunt vergroten.

Na de verkoop van mijn eerste bedrijf dat ik samen met mijn compagnons heb opgericht, zat ik in een tussenfase. Toch nog heel comfortabel. De volgende stap was volledig gaan voor mijn eigen concept en Maarten heeft me daarheen gecoacht. Mijn programma samen in Accelerator gemaakt en dat gaf de doorslag bij de eerstvolgende klant en heb zo de stap kunnen zetten die ik wilde zetten. 

Jaco Kraak,

MKB Navigators | Financieel Consultant

Voordat ik in Accelerator deelnam hielp ik mijn klanten in 6 maanden en deed alles offline, alles werd bepaald door mijn opdrachtgevers. Nu kan ik hetzelfde bereiken met mijn mooie blended programma in maar 3 maanden. En mijn klanten zijn nog meer tevreden en ervaren meer waarde. Mijn nieuw verworven flexibiliteit en vrijheid zijn heerlijk.

Jacquelines Scholtes,

Nieuwe Carrière Stap | Loopbaancoach


GEEN EXCUSES MEER... JIJ KAN DIT


"Ik heb niet genoeg tijd..."


Precies... en de enige manier waarop je ooit de tijdsvrijheid gaat krijgen waar je zo naar verlangt, is door het maken van een programma en het bouwen van systemen die dat verkopen. Zonder dat het jou tijd kost. En laat dat nu exact zijn wat we je hier gaan leren.

"Ik heb nog geen ideeën voor een programma..."


Je hoeft nog geen idee te hebben voor een programma. We leren je om marktonderzoek te doen en je idee eerst te valideren zodat je zonder twijfels van start kunt. Zelfs als je met niets begint, zonder een email lijst, kun je je aanmelden.

"Ik ben bang, wat als het mij niet lukt?..."


Zal ik je een geheim vertellen? De meest succesvolle mensen waar jij tegenop kijkt, hadden allemaal twijfels en onzekerheden voordat ze daar kwamen. Die zekerheid komt juist uit ACTIE. Hoe meer kleine stappen je zet, hoe makkelijker en makkelijker het wordt. Tot je op een dag jezelf niet meer herkent omdat je zo'n badass bent geworden.

KLIM NAAR DE TOP MET EEN BEWEZEN METHODE


Start jouw reis naar groei. Investeer in jezelf en groei naar nieuwe hoogten, zonder omleidingen.

Copyright © 2022 - EFFECTIS - Speelhuislaan 173 - 4815CD Breda - info@maartenschrantee.nl