1 Klantwerving Funnel die iedere maand opnieuw zorgt voor fijne klanten, mooie maandresultaten (€5-20k+) én vrijheid  

(Stap voor stap uitgelegd hieronder)…


arrow-down

Besloten Whiteboard Training

Dit exacte klantwervingssysteem is bewezen in inmiddels 14 verschillende branches voor Coaches, Consultants, Freelancers en Expert Dienstverleners. Bekijk hier het programma en succesvolle referenties.


Klik hieronder om een tijd te boeken en je aanvraag in te dienen voor een afspraak. 


Wil jij met mij persoonlijk samenwerken om dit systeem geïnstalleerd en geïmplementeerd te krijgen in jouw bedrijf, en aanvragen en aanmeldingen te krijgen binnen nu en 8 weken? 


Aub, kijk de gehele training en zorg ervoor dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:  


  1. Je bent echt goed in wat je doet. Je moet een expert zijn ... Iedere week spreek ik wel iemand die een financiële consultant wil zijn (maar geen geld heeft) of een fitness coach (die niet in vorm is) of een burnout coach (die compleet gestresst is) Ik geef te veel om mensen en vooral om mijn klanten - om die in mijn programma toe te laten...
  2. Je bent bereid al het nodige werk te doen, om jezelf op video op te nemen, om de marketing systemen neer te zetten die ik je leer te maken 
  3. Je hebt budget om te investeren, in tools en advertenties. 
  4. Je ziet dit als een investering die bijdraagt aan je "lange termijn" plan (en verwacht niet vannacht al de top bereikt te hebben) 


Je weet nu exact wat ervoor nodig is en of dit iets voor jou kan zijn.

Is dat niet het geval, ook goed. No hard feelings. 

 

Maar verdoe mijn tijd aub niet door je aan te melden als je nu al weet dat het niets voor jou is. Daarentegen, als jij wel het idee hebt dat dit voor jouw "grote doorbraak" gaat zorgen en waarop je terug gaat kijken als de grote kans waarin jij in 2020 en de jaren erna succesvol bent geworden en je bedrijf en je groei te pushen naar nieuwe hoogten - PERFECT - vul dan hieronder een aanmeldformulier in. 


Als je goed past, zal ik je uitnodigen om bij een succesvolle groep ondernemers te komen en samen een nieuwe stroom van gloednieuwe klanten en hogere winst dit jaar op te bouwen.


Klik hieronder om kosteloos een aanvraag in te dienen voor een afspraak .

©  2021 - Maarten Schrantee. Alle rechten voorbehouden.